Meniu Închide

Cărți pentru cititori începători, de astăzi în toată țara

Astăzi pleacă ultimele pachete cu cărți din colecția #ariannaciteste către asociații, școli speciale și centre de terapie din țară. Am trimis colete având între 5 și 25 de exemplare din fiecare titlu către beneficiari din București, Constanța, Prahova, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Ilfov, Bistrița-Năsăud, Bihor, Arad, Timiș, Craiova, Oradea, Ploiești, Galați.

❤ MULȚUMIM tuturor celor care au sprijinit acest proiect, făcând posibilă tipărirea acestor cărți gândite special pentru copiii cu dificultăți în învățarea cititului.

Având în vedere cât de rapid am epuizat toate exemplarele tipărite, ne este din ce în ce mai clar câtă nevoie este de astfel de materiale pentru copiii atipici și… CONTINUĂM!

Cărticelele din colecția „Arianna citește” sunt gratuite pentru copii și le trimitem, atunci când reușim să obținem fondurile necesare ca să le tipărim, la asociații care sprijină copii cu CES, la centre de terapie, la școli speciale, la școli de masă unde sunt integrați copii cu CES; astfel, dacă sunteți logoped, psihoterapeut, psiholog într-un centru care oferă terapie pentru copii cu CES sau dacă sunteți profesor de sprijin sau profesor într-o școală specială sau faceți parte dintr-o asociație care oferă sprijin familiilor cu copii cu CES, ne puteți scrie la office@asociatia-supra.ro furnizând numărul copiilor care au dificultăți în deprinderea cititului pentru care doriți cărțile, numele dumneavoastră, denumirea școlii sau a centrului în care vă desfășurați activitatea, adresa completă a școlii / centrului și numărul dumneavoastră de telefon, iar noi vă trecem pe lista și, de îndată ce le avem disponibile, vă trimitem exemplarele necesare, în limita stocului disponibil.

Dacă sunteți părinte al unui copil cu CES, puteți solicita centrului unde copilul face terapie sau profesorului de sprijin din școala copilului sau învățătorului din școala de masă unde este integrat să ne transmită un mail cu datele menționate mai sus.

➡️ IMPORTANT pentru cei care au dorit cărți, dar ne-au scris după ce am epuizat tirajul actual: sunteți deja pe o listă specială, și vă avem în vedere pentru următoarea serie tipărită. Vom trimite și către dumneavoastră cărți de îndată ce reușim să finanțăm retipărirea lor.

Testimoniale

Dacă doriți să ne ajutați, puteți face oricare din următoarele:

Să donați prin transfer bancar în contul Asociatia S.U.P.R.A. IBAN: RO35BREL 000200 109478 0100, deschis la: Libra Internet Bank, Sucursala 13 Septembrie sau direct online, cu cardul, AICI.

Dacă aveți firmă, vă rugăm să ne contactați chiar acum la office@asociatia-supra.ro, și vă vom trimite contractul de sponsorizare cu bani din impozitul pe care altfel l-ați plăti integral statului,

Dacă sunteți angajat/ă, veți putea completa declarația 230.

Puteți să vă donați ziua de naștere prin Galantom.

Puteți da share acestui articol și puteți povesti prietenilor despre acest proiect și despre Asociația noastră, spunându-le cum pot ajuta dacă doresc.

MULȚUMIM!