Proiecte

excursie-28-iulie-2021

Și eu pot o zi pe munte

Excursii montane de o zi, INCLUZIVE:
descoperim împreună trasee ușor de parcurs de piciorușele fără experiența plimbărilor pe munte. Pentru familii - copii cu și fără dizabilități.

colectia-arianna-citeste

Colecția Arianna citește

O serie de 50 de cărticele simpatice, menite să ajute copiii să deprindă mai ușor cititul. Seria se adresează copiilor tipci și atipici deopotrivă și este adaptată pentru copiii cu CES.

CereUnManual

Sprijinim proiectul civic CereUnManual și orientăm proiectele noastre în zona educației incluzive, vizând, în special, creșterea calității vieții copiilor cu dizabilități cognitive și a familiilor lor.

Emoțiile nu sunt de mâncare!

"Emoțiile nu sunt de mâncare!"
este primul proiect al Asociației S.U.P.R.A., inițiat în 2015, cu scopul prevenirii obezității infantile.

SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion! - seminarii practice despre modă comodă și ținute care avantajează silueta, dedicate persoanelor supraponderale.

De la specialiști

"Despre sănătate, de la specialiști" este un proiect destinat informării publicului preocupat de suprapondere și obezitate.

Grupul SUPRA - Facebook

Intentia formarii grupului este una de sustinere, de informare si de vindecare. Va fi un fel de forum online dar si o comunitate cu mare accent pe intalnirile offline. Lumea virtuala ne este de mare folos pentru propagarea informatiei, dar lumea reala este cea in care asociem emotie unei informatii si astfel ii dam viata, o facem sa si lucreze pentru noi.