Proiecte

colectia-arianna-citeste

Colecția Arianna citește

O serie de 50 de cărticele simpatice, menite să ajute copiii să deprindă mai ușor cititul. Seria se adresează copiilor tipci și atipici deopotrivă și este adaptată pentru copiii cu CES.

CereUnManual

Ne-am alăturat proiectului civic CereUnManual și, din 2021, vom orienta proiectele noastre în această zonă educațională, vizând, în special, creșterea calității vieții copiilor cu dizabilități cognitive și a familiilor lor.

Emoțiile nu sunt de mâncare!

"Emoțiile nu sunt de mâncare!" este un proiect al Asociației S.U.P.R.A., cu scopul prevenirii obezității infantile

SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion! este o suită de seminarii practice dedicate persoanelor supraponderale care doresc să se îmbrace în conformitate cu structura lor corporală, comod și estetic în același timp.

Despre sănătate, de la specialiști

"Despre sănătate, de la specialiști" este un nou proiect al Asociației S.U.P.R.A. destinat informării publicului preocupat de suprapondere și obezitate. Ne-am propus să vă oferim cât mai multe interviuri pe teme legate de greutate acordate Asociației S.U.P.R.A. de specialiști în diverse domenii.

Grupul SUPRA - Facebook

Intentia formarii grupului este una de sustinere, de informare si de vindecare. Va fi un fel de forum online dar si o comunitate cu mare accent pe intalnirile offline. Lumea virtuala ne este de mare folos pentru propagarea informatiei, dar lumea reala este cea in care asociem emotie unei informatii si astfel ii dam viata, o facem sa si lucreze pentru noi.