Meniu Închide

Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

Legea spune că persoanele fizice pot să direcționeze doi la sută din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit (conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal).

Acești 3.5% par foarte puțin, dar fiecare formular 230 completat contează.

Statul ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți, direcționează 3.5% către Asociația SUPRA.

Ajută-ne să avem resursele necesare pentru desfășurarea proiectelor noastre.

Cineva care are nevoie de sprijin va beneficia de ajutorul tau.

Direcționeaza 3.5% către Asociatia S.U.P.R.A.!

De ce să direcționezi 3.5% către Asociația SUPRA?

Acesta trebuie printat, semnat și completat doar la punctul I după completare și semnare, îl fotografiați cât mai clar și ni-l trimiteți pe mail, la office [@] asociatia-supra.ro, urmând ca noi să-l depunem la ANAF.

Sau poate fi completat și depus direct la ANAF sau prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

MULȚUMIM!

Direcționează 20% din impozitul firmei tale

Legea spune că persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare. Procedura este foarte simplă, iar contabilii știu ce au de făcut. Mulțumim!

Donații directe prin e-banking

Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!​