Meniu Închide

Categorie: Știință și inspirație

Știința face tot felul de descoperiri pe subiectul obezității și al pierderii în greutate.

Oamenii de știință caută mereu motivele pentru care ne îngrășăm, posibile soluții salvatoare, chiar și „leacuri minune”. Concluziile lor sunt uneori surprinzătoare și, în orice caz, deosebit de interesante pentru cei care vor să scape de câteva (sau mai multe) kilograme, așa vom folosi această rubrică pentru a te ține la curent cu ultimele noutăți din lumea științifică în acest domeniu.

Chiar dacă, adesea, aceste descoperiri pot părea contraintuitive, contrazic tot ce ai știut până acum despre slăbire sau sunt subiect de dispută pe forumuri sau pe Facebook, le vom adăuga aici, ca să aveți acces la ele cât mai ușor.

Mesaje inspiraționale pentru o viață frumoasă

De asemenea, o mulțime de persoane au propriile concluzii despre subiect, iar multe dintre aceste persoane pot fi o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi. Așadar, vom aduna aici și mesajele inspiraționale ale unor oameni deosebiți.

Și, dacă găsiți materiale interesante care considerați că și-ar găsi locul la această rubrică, te invităm să ne trimiți sugestiile tale completând formularul de comentarii din partea de jos a paginii.

Mulțumim!