Meniu Închide

Donații directe prin e-banking

Donații directe prin e-banking

O foarte mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți.

Totuși, sunt diverse resurse de care avem nevoie și care costă, de la materialele tipărite la onorariile specialiștilor cu care lucrăm. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!

Asociatia S.U.P.R.A.

IBAN: RO35BREL 000200 109478 0100

Deschis la: Libra Internet Bank, Sucursala 13 Septembrie

Donații directe online, cu cardul

Donează în siguranță online cu cardul pentru a susține proiectele Asociației SUPRA pentru copiii cu cerințe educaționale speciale.

Materialele sunt lucrate de voluntari, dar avem nevoie de aceste fonduri pentru a plăti specialiști care să ne îndrume pentru a lucra metodologic corect, pentru a tipări materialele finalizate și pentru a trimite materialele tipărite către cei care au nevoie de ele.

Mulțumim!

Direcționează 20% din impozitul firmei tale

Legea spune că persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare. Procedura este foarte simplă, iar contabilii știu ce au de făcut. Mulțumim!

Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

Statul îți ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți, direcționează 3.5% către Asociația SUPRA (acum și prin completarea online a Formularului 230).

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!​