Poți ajuta!

Dacă ai ajuns în această pagină, înseamnă că știi ce facem și vrei să ne fii de ajutor. Mulțumim! Suntem o Asociație, așa că avem nevoie de tot ajutorul posibil!

Iată cum poți ajuta:

Donații directe online sau prin transfer bancar

• Doneaza pentru Asociatia SUPRA, ajuta un copil cu CES
    10,00 lei200,00 lei

Donează în siguranță online cu cardul sau prin transfer bancar pentru a susține proiectele Asociației SUPRA pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Materialele sunt lucrate de voluntari, dar avem nevoie de aceste fonduri pentru a plăti specialiști care să ne îndrume pentru a lucra metodologic corect, pentru a tipări materialele finalizate și pentru a trimite materialele tipărite către cei care au nevoie de ele. Mulțumim!

Donații prin Galantom

Direcționează 20% din impozitul firmei tale

Legea spune că persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare. Procedura este foarte simplă, iar contabilii știu ce au de făcut. Mulțumim!

Donații directe prin e-banking

Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!

Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

Statul îți ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți o persoană supraponderală sau ești chiar tu în această situație, direcționează 3.5% către Asociația SUPRA.

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!​