Meniu Închide

Poți ajuta!

Poți ajuta!

Dacă ai ajuns în această pagină, înseamnă că știi ce facem și vrei să ne fii de ajutor. Mulțumim! Suntem o Asociație, așa că avem nevoie de tot ajutorul posibil!

Iată cum poți ajuta:

Donații directe online sau prin transfer bancar

 • Doneaza pentru Asociatia SUPRA, ajuta un copil cu CES
  10,00 lei500,00 lei

  Donează în siguranță online cu cardul sau prin transfer bancar pentru a susține proiectele Asociației SUPRA pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Materialele sunt lucrate de voluntari, dar avem nevoie de aceste fonduri pentru a plăti specialiști care să ne îndrume pentru a lucra metodologic corect, pentru a tipări materialele finalizate și pentru a trimite materialele tipărite către cei care au nevoie de ele. Mulțumim!

Donații prin Galantom

Formular 230 – Completează online

  Adresa de domiciliu (așa cum apare în documentul de identitate)

  Perioada redirecționării

  Semnătură digitală
  Semnați aici olograf / de mână, cât mai centrat vertical pentru o încadrare bună. Folosiți mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tabletă.

  Permit Asociației SUPRA să mă contacteze în vederea completării formularului 230 și anul viitor.

  Doresc să primesc noutățile Asociației SUPRA (opțional).

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți Politica de confidențialitate și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus.

  Direcționează 20% din impozitul firmei tale

  Persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare.

  Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

  Statul îți ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine.

  Fii voluntar!

  Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!

  Bannere în site-ul tău

  Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere.