Meniu Închide

“Și Eu Pot” ediția 2022

si-eu-pot-editia-2022

Se apropie vacanța școlară, așadar reluăm excursiile incluzive gratuite pentru familii “Și eu POT – o zi pe munte”. Anul acesta vom începe proiectul cu două întâlniri pregătitoare. Scopul este să ne cunoaștem și să vă comunicăm mai multe detalii și informații. Acestea se vor ține în București, în Grădina Botanică și în Delta Văcărești.  

Prima întâlnire #sieuPOT din acest an este pe 25 mai, ora 18:00, în Grădina Botanică din București, unde sunt câteva zone cu aspect și vegetație specifică muntelui, de care vom profita pentru a ne pregăti împreună pentru excursiile din vară. Această primă întâlnire are ca scop informarea celor care doresc să participe la acest program și familiarizarea copiilor cu plimbările în grup. 

A doua întâlnire pregătitoare va fi pe 8 iunie, ora 10:00, în Delta Văcărești din București. 

Detaliile și locul de întâlnire vor fi comunicate în ziua de dinaintea fiecărei întâlniri, așadar vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul din site-ul Asociației SUPRA.

Ulterior, vom anunța participanților înscriși datele și locațiile celor 6 excursii din acest an. Ele vor avea loc în timpul vacanței de vară a copiilor. 

 

Proiectul “Și eu POT – o zi pe munte”

Copiii cu dizabilitate au ocazii limitate de socializare. Pentru ei sunt prea puțin disponibile sau prea puțin accesibilizate (sau deloc) excursiile și taberele, concertele și alte evenimente dedicate publicului larg. În acest context, ne dorim să creăm oportunități de socializare pentru copiii cu dizabilitate. De asemenea, să favorizăm interacțiunea dintre ei și copiii tipici într-un cadru liber și sănătos: în natură.

Cu acest scop am inițiat în 2021 proiectul “Și eu POT – o zi pe munte“, menit să suplinească pentru grupuri mici și diverse lipsa socializării din perioada restricțiilor pandemice. Bifam astfel două obiective importante: mișcarea și socializarea. În 2022 continuăm proiectul, de această dată fără o limitare drastică a numărului de participanți.

Proiectul “Și eu POT – o zi pe munte” este dedicat familiilor. Așadar sunt invitați atât copiii și prietenii lor, cât și părinții sau bunicii acestora. Participarea este gratuită și limitată la 25 de familii, așadar vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul din site-ul Asociației SUPRA .

Evenimentul este gratuit. Totuși, dacă vreți să susțineți excursiile noastre incluzive, puteți face donații direct către Asociația S.U.P.R.A. sau prin Galantom .

2 comentarii

  1. Pingback:Jocuri în aer liber - Asociația Supra

  2. Camelia

    Stilul tau este foarte unic in comparatie cu alti oameni de la care am citit. Multumesc mult pentru postare cand aveti ocazia, cred ca voi marca acest site web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *