Meniu Închide

Târg de Crăciun cu produse naturale și sănătoase

Editia a doua a Targului de Craciun pentru Mamici la Superlativ organizat de mamicilasuperlativ.ro va avea loc pe 11 si 12 decembrie 2015 in Bucuresti. Targul este adresat familiilor cu copii si iubitorilor de produse naturale si artizanale si se desfasoara in cea mai frumoasa si mai inalta locatie din Bucuresti, chiar deasupra orasului – la etajul 34 din Sky Tower, turnul de pe Calea Floreasca 246C (intrarea prin Barbu Vacarescu, langa Promenada Mall).

Pe langa programul special pregatit de organizator pentru copii si adulti, targul gazduieste in ambele zile o expozitie cu vanzare de obiecte unicat, realizate de mamici pasionate de artizanat si produse naturale. Veti gasi la Targ miere naturala produsa in conditii exceptionale de calitate, preparate raw-vegane sanatoase, seminte si alte alimente-minune.

Pentru cei interesati de medicina alternativa, targul gazduieste si conferinta pe teme de sanatate naturala sustinuta de Cristian Stanculescu, fondator HARMONY CLINIC, centru holistic de detoxifiere si terapii complementare.

Intrarea este 5 lei pentru adulti; copiii beneficiaza de gratuitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *