Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

Asociația SUPRA este partener media în cadrul unui eveniment unic în România:

Celebra Mimi Kirk vine la București!

Mimi Kirk - conferință despre raw vegan în RomâniaDacă nu știți cine este Mimi Kirk, aflați că a fost numită "cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani" de organizația PETA ("Oameni pentru un comportament etic față de animale"). Arată nemaipomenit și se hrănește sănătos. Iar în iunie vine pentru prima dată în România, la invitația DO GOOD ACADEMY, în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă.

Mimi Kirk - conferință despre raw vegan în RomâniaLa 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume” - Mimi Kirk.

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Supriza oferită de Do Good Academy și The Code este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea Conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing - detox pentru corp, minte și spirit din România.

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.

How to Live Raw in Romania”, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toți cei care își doresc să învețe să trăiască sănătos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe DoGoodAcademy.ro.

Un eveniment susținut de Asociația Vegetarienilor din România și The Code, precum și de Coachinglasuperlativ.ro, Mamicilasuperlativ.ro, Retetele-Manuelei.ro, Asociatia-SUPRA.ro, Webgrow.ro și Animalutze.COM.

Alte știri ale Asociației S.U.P.R.A.:

Luare de poziție - incident social media - Maticiuc

Luare de poziție - incident social media - Maticiuc

13.06.2017

Luare de poziție a Asociației S.U.P.R.A față de incidentul cu hashtagul #FMMIonute, creat de Codin Maticiuc în social media vineri, 9 iunie 2017.
mai multe detalii
SUPRA Fashion pe 25 februarie la București

SUPRA Fashion pe 25 februarie la București

14.02.2017

Pe 25 februarie 2017, Asociatia S.U.P.R.A., Madame Briolette și Happy Cinema vă invită la SUPRA Fashion, un eveniment inedit, dedicat persoanelor care au kilograme în plus și doresc să afle cum să se îmbrace în funcție de particularitățile propriului corp.
mai multe detalii

Asociația S.U.P.R.A. la Agenda Bio

12.09.2016

Asociația S.U.P.R.A. a fost la Agenda BIO - am avut micul nostru stand de unde vizitatorii târgului au putut să se informeze cu privire la proiectele noastre și să primească tricouri cu mesaj, iar Tina Petrareanu, psiholog si psihoterapeut in cadrul Asociatiei SUPRA, a susținut seminarul "Mancatul emotional: cauze si remedii".
mai multe detalii
Seminar "Mancatul emotional: cauze si remedii"

Seminar "Mancatul emotional: cauze si remedii"

29.08.2016

Tina Petrareanu, psiholog si psihoterapeut in cadrul Asociatiei SUPRA, va susține seminarul "Mancatul emotional: cauze si remedii", la Casa Universitarilor din București, pe 10 și 11 septembrie 2016, ora 15:00.
mai multe detalii
Mimi Kirk în România!

Mimi Kirk în România!

19.05.2016

Dacă nu știți cine este Mimi Kirk, aflați că a fost numită "cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani" de organizația PETA ("Oameni pentru un comportament etic față de animale"). Arată nemaipomenit și se hrănește sănătos. Iar în iunie vine pentru prima dată în România!
mai multe detalii
Festivalul Integrării - CONIL FEST, ediția a XIII-a

Festivalul Integrării - CONIL FEST, ediția a XIII-a

04.05.2016

Ediția a XIII-a a CONIL Fest – Festivalul Integrării va avea loc pe 21 – 22 mai 2016, în Gradina de Vara a Teatrului "Constantin Tanase" din Parcul Herăstrău.
mai multe detalii
A început seria a doua a workshopurilor "Emoțiile nu sunt de mâncare"

Workshopurile "Emoțiile nu sunt de mâncare" au început!

03.04.2016

A început seria a doua a workshopurilor din cadrul proiectului Asociației SUPRA, "Emoțiile nu sunt de mâncare". Workshopurile sunt adresate familiilor cu probleme de greutate (tendințe de îngrășare, obezitate infantilă) și au ca scop facilitarea înțelegerii cauzelor supraponderii și obținerea unui stil de viață mai sănătos.
mai multe detalii
Mai sunt 5 locuri pentru etapa a doua a "Emoțiilor..."!

Mai sunt 5 locuri pentru etapa a doua a "Emoțiilor..."!

15.03.2016

Etapa a doua a sesiunilor de consiliere, coaching și strategii împotriva supraponderii la copii din cadrul proiectului "Emoțiile nu sunt de mâncare" va începe pe 2 aprilie. Mai sunt 5 locuri. Așadar, dacă aveți un copil cu probleme de greutate, înscrieți-vă gratuit în Program, până pe 28 martie!
mai multe detalii
Editia a XII-a a CONIL Fest – Festivalul Integrarii - 23-24 ianuarie 2016

Editia a XII-a a CONIL Fest – Festivalul Integrarii - 23-24 ianuarie 2016

13.01.2016

Finalul lunii ianuarie a acestui nou an va fi marcat, in Bucuresti, de evenimentul artistic deja traditional CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2016, ajuns la editia a XII-a, programat in zilele de 23 si 24 ianuarie in Sala mare a Palatului National al Copiilor.
mai multe detalii
Târg de Crăciun cu produse naturale și sănătoase

Târg de Crăciun cu produse naturale și sănătoase

08.12.2015

Editia a doua a Targului de Craciun adresat familiilor cu copii si iubitorilor de produse naturale si artizanale se desfasoara pe 11 si 12 decembrie la etajul 34 din Sky Tower (Calea Floreasca 246C, Barbu Vacarescu, langa Promenada Mall).
mai multe detalii
Asociația S.U.P.R.A. sprijină proiectul "Trimite un copil atipic la școală!"

Sprijinim proiectul "Trimite un copil atipic la școală!"

27.11.2015

Asociația "Before & After School CONIL" și-a propus să ofere copiilor atipici posibilitatea de a merge la școală până în clasa a opta inclusiv, într-un sistem total diferit de ceea ce oferă în prezent învățământul de masă pentru copiii speciali.
mai multe detalii
Rubrică nouă! SUPRAlternativa cu MAGDA Drăgan, Coach

Rubrică nouă! SUPRAlternativa cu MAGDA Drăgan, Coach

22.10.2015

Suntem deschiși tuturor posibilităților și credem că procesul revenirii la sănătate este unul foarte personal, așadar vă propunem ceva absolut nou: o rubrică ce abordează slăbirea într-o manieră holistică, alternativă, din perspectiva Magdalenei Drăgan, Coach.
mai multe detalii
Despre sănătate, de la specialiști

Despre sănătate, de la specialiști

06.10.2015

"Despre sănătate, de la specialiști" este un nou proiect al Asociației S.U.P.R.A. destinat informării publicului preocupat de suprapondere și obezitate. Ne-am propus să vă oferim cât mai multe interviuri pe teme legate de greutate acordate Asociației S.U.P.R.A. de specialiști în diverse domenii.
mai multe detalii
Sport în aer liber la Mișcarea face bine

Sport în aer liber la Mișcarea face bine

10.05.2015

Copiii care au venit cu Asociația SUPRA la Mișcarea face bine în Parcul Mogoșoaia pe 6 iunie 2015 au beneficiat de educație sportivă intensă (și foarte distractivă) - echipa BootCampRomânia și Kaki.ro i-a învățat cum să facă încălzirea înainte de antrenament și cum să exerseze eficient în aer liber.
mai multe detalii
Asociația S.U.P.R.A. la Cea mai mare oră de sport - Miscarea face bine!

Asociația S.U.P.R.A. la Cea mai mare oră de sport

08.05.2015

Ca parte a proiectului "Emoțiile nu sunt de mâncare", Asociația S.U.P.R.A. a participat sâmbătă, 6 iunie, împreună cu copiii și părinții beneficiari ai workshopurilor destinate combaterii supraponderii infantile, la Cea mai mare oră de sport - Miscarea face bine, care s-a desfășurat în Parcul Mogoșoaia.
mai multe detalii
Asociația S.U.P.R.A. sprijină Festivalul Integrării - CONIL FEST, ediția a XI-a

Asociația S.U.P.R.A. sprijină Festivalul Integrării - CONIL FEST, ediția a XI-a

18.05.2015

La finalul acestei saptamani - duminica, 24 mai 2015 -, incepand cu ora 9:00, la Palatul National al Copiilor din Capitala (Sala Mare si Sala Mica), va avea loc o noua editie, cea de vara, a CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a!
mai multe detalii

Asociația S.U.P.R.A. a demarat proiectul "Emoțiile nu sunt de mâncare!"

18.05.2015

"Emoțiile nu sunt de mâncare!" este un proiect al Asociației S.U.P.R.A., cu scopul prevenirii obezității infantile. În luna mai s-au desfășurat deja primele întâlniri terapeutice și de educare, absolut gratuite, cu părinții copiilor cu probleme de greutate și cu copiii.
mai multe detalii