Meniu Închide

Asociația S.U.P.R.A. sprijină Festivalul Integrării – CONIL FEST, ediția a XI-a

Sunteti invitati la CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015! Evenimentul va avea loc duminica, 24 mai, in Sala Mare si Sala Mica a Palatului National al Copiilor.

La finalul acestei saptamani – duminica, 24 mai 2015 -, incepand cu ora 9:00, la Palatul National al Copiilor din Capitala (Sala Mare si Sala Mica), va avea loc o noua editie, cea de vara, a CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a!

CONIL Fest – Festivalul Integrarii este un eveniment unicat prin aceea ca se adreseaza tuturor copiilor, fie ei tipici sau cu nevoi speciale, scopul sau declarat fiind promovarea talentului, dar si a tolerantei, prin implicarea copiilor atipici in activitati artistice cu public.

Pe scenele Salii Mici si Salii Mari a Palatului Copiilor din Bd. Tineretului sunt asteptati sa participe duminica mai bine de 1500 de copii din gradinite, scoli, cluburi artistice, scoli de dans si balet – particulare si de stat, din Bucuresti si din tara.

CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a ofera tuturor celor care vor alege sa-si petreaca duminica la Palatul National al Copiilor un adevarat regal: muzica – interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri moderne si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii de gimnastica sau arte martiale, momentele speciale cu invitati indragiti s.a. Din foaier vor fi nelipsite atelierele distractive si creative pentru cei mici, concursurile cu premii si animatia!

Invitati speciali la Conil Fest – editia a XI-a:

  • actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului „Romanii au talent”,
  • micile vedete ale Scolii de Televiziune „Tudor Vornicu” STV Junior,
  • Trupa de teatru de marionete „Clopotel”

Organizatorii au pregatit si multe alte surprize, intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate, asadar va asteptam pe toti cu drag!

Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, Asociatia 3 M si Profesorul de joaca Leon Magdan, in parteneriat cu Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Scoala de Televiziune STV Junior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *