Meniu Închide

Grupul Supra

Grupul de Facebook al Asociației SUPRA

Intentia formarii grupului este una de sustinere, de informare si de vindecare. Va fi un fel de forum online dar si o comunitate cu mare accent pe intalnirile offline. Lumea virtuala ne este de mare folos pentru propagarea informatiei, dar lumea reala este cea in care asociem emotie unei informatii si astfel ii dam viata, o facem sa si lucreze pentru noi.

De asemenea, intentionam ca prin acest grup sa ne descoperim pe noi insine, si, mai ales, sa descoperim ce se afla in spatele problemelor nostre cu greutate. Vom face asta prin suport de coaching life, psihologie, webinarii, intalniri, discutii  si alte metode din care va puteti alege ceea ce rezoneaza cu voi.

Scopul este sa formam o comunitate puternica al carei scop sa fie stoparea discriminarii impotriva obezilor, constientizarea problemelor cu care ne confruntam, abordarea personala si in deplina intelegere a problemelor fiecaruia, resurse de insotire pe drumul vindecarii ( nu spun slabirii pentru ca nu asta inseamna, un obez trebuie sa se vindece intai emotional si apoi va slabi).