Meniu Închide

Supra Fashion

SUPRA Fashion! Seminare de modă pentru persoane supraponderale

SUPRA Fashion! este o suită de seminarii practice dedicate persoanelor supraponderale care doresc să se îmbrace în conformitate cu structura lor corporală, comod și estetic în același timp. Seminariile sunt ținute de persoane specializate. Participanții beneficiază de oferte speciale în magazinele partenere.

 

Programul Supra Fashion

Pe 25 februarie 2017, Asociatia S.U.P.R.A. vă invită la SUPRA Fashion, un eveniment inedit, dedicat persoanelor care au kilograme în plus și doresc să afle cum să se îmbrace în funcție de particularitățile propriului corp.

Înscrie-te la seminarul SUPRA Fashion! și te vom contacta pentru detalii! »

Îmbrăcămintea nu mai este demult doar o protecție pentru corp, ci s-a transformat într-o extensie a propriei personalități. Hainele pot schimba mentalități și comportamente – ale celui care le poartă sau ale celor din jur – într-un mod pozitiv sau într-unul negativ. De aceea, ele sunt esențiale pentru formarea primei impresii în doar câteva secunde de la primul contact cu o persoană, pe de-o parte, iar pe de alta, îl pot ajuta pe cel care le poartă să se simtă bine in propria piele prin transformările pe care le produc la nivelul creierului datorită simbolurilor asociate.

Hainele le vorbesc celorlalți despre purtătorul lor, le transmit nonverbal informații prețioase – de la cât de serios și de încredere este până la cât de educat este sau câți bani câștigă. Oricât de superficial ar părea acest proces de „judecare a conținutului după copertă”, cert este că el se produce în mod involuntar la nivelul minţii, chiar dacă nu întotdeauna prima impresie este și cea corectă, iar aparențele pot fi înșelătoare.

In societatea noastră de azi lucrurile stau cumva cu susul în jos. Deși la nivel mondial ne confruntăm  cu o pandemie în ceea ce privește obezitatea, marile magazine și revistele de mare tiraj din domeniul modei afișează o femeie adesea subponderală, cu marimi la haine apropiate celor de fetițe în curs de maturizare, iar formele „rubensiene” lipsesc. De aici și până la a face depresii referitoare la felul cum arăți, la neacceptarea propriului corp, la negarea si reprimarea feminității voluptuoase nu mai este decât un pas mic. Pas pe care o majoritate covârșitoare a femeilor din zilele noastre îl fac.

La toate acestea se adauga frustrarea de a nu-ți găsi haine pe măsură, haine decente, vesele, optimiste si atrăgătoare. Daca găsești totusi ceva, pe la vreun raion semnalizat mare cu XXL, atunci fie vei găsi niște chestii negre si ca un sac, fie mărimi mari inseamna doar puțin peste 46, asta asa…ca să te simți la pământ cu totul.

Asociația S.U.P.R.A., vrea sa spargă aceste bariere și anormalități susținute de societatea noastră. De aceea, Magdalena Drăgan, NLP coach, te invită periodic la o seară de fashion și redescoperire a propriei frumuseți si feminități, indiferent de câte kilograme ai.

La aceasta întâlnire te vei întâlni cu tine în primul rând, dar și cu alte persoane asemenea ție. Te vei redescoperi și vei reînvăța să fii tu. Apoi, în cadrul unei sesiuni de modă, vei învăța să te îmbraci, să îți pui in evidență punctele forte ale corpului tău, sa emani feminitate și siguranță. Vei vedea și vei putea proba diverse piese de îmbrăcăminte, până când îți va placea ceea ce vezi in oglindă.

Pentru a ne putea ocupa pe îndelete de toate acestea, locurile sunt limitate.

Dacă ești interesată, înscrie-te folosind formularul de mai jos.

Te așteptăm la o seară între prietene, unde vei vedea că nu ești singură, vei redescoperi cine ești și cât de frumoasă și valoroasă ești.

Înscrie-te la seminarul SUPRA Fashion! și te vom contacta pentru detalii!