Meniu Închide

Fii voluntar!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și, atunci când desfășurăm diverse activități și acțiuni ale Asociației, primim ocazional ajutor din partea a trei voluntari. Totuși, toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și… sunt foarte multe de făcut.

Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne folosind formularul de contact sau prin e-mail, la office@asociatia-supra.ro. Mulțumim!

Formular de contact

  Doriți să vă ținem la curent cu noutățile noastre prin e-mail (opțional)

  *Important! Pentru a te putea abona este necesar să citești Politica de confidențialitate și apoi să bifezi caseta corespunzătoare, mai sus

  Direcționează 20% din impozitul firmei tale

  Legea spune că persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare. Procedura este foarte simplă, iar contabilii știu ce au de făcut. Mulțumim!

  Donații directe prin e-banking

  Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!

  Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

  Statul îți ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți o persoană supraponderală sau ești chiar tu în această situație, direcționează 3.5% către Asociația SUPRA.

  Bannere în site-ul tău

  Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!