Meniu Închide

Ai o firmă? Direcționează 20% din impozit!

Salvează 20% din impozitul firmei tale

Direcționează 20 la sută din impozit către Asociația SUPRA

Legea spune că persoanele juridice pot să direcționeze către asociații 20 la sută din impozitul pe venit sau profit, ca sponsorizare. Procedura este foarte simplă, iar contabilii știu ce au de făcut.

Pe scurt, tu semnezi contractul de mai jos cu noi, iar contabilii adaugă o mențiune într-un formular, pe care îl depun oricum.

Cum direcționezi 20 la sută din impozitul datorat de firma ta în doar patru pași?

  • Descarci contractul;
  • Afli suma de la contabil, care se va ocupa apoi de formalitățile care țin de contabilitate;
  • Completezi contractul cu datele firmei și cu suma, îl semnezi, îl fotografiezi / scanezi și ni-l trimiți la adresa de e-mail din contract.
  • Virezi suma până la finalul fiecarui trimestru (dacă firma ta plătește trimestrial impozitul), sau pana la 31 decembrie (dacă firma ta plătește impozitul anual.

 

Statul ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți, direcționează 20% către Asociația SUPRA.

Ajută-ne să avem resursele necesare pentru desfășurarea proiectelor noastre.

Cineva care are nevoie de sprijin va beneficia de ajutorul tău.

Direcționeaza 20% din impozitul firmei tale către Asociatia S.U.P.R.A.!

De ce să direcționezi 20% către Asociația SUPRA?

Donații directe prin e-banking

Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!

Direcționează 3.5% pentru Asociația SUPRA!

Statul îți ia oricum acești bani și îi direcționează unde vrea el – adică nu neapărat pentru cauze care contează pentru tine. Dacă vrei să ajuți o persoană supraponderală sau ești chiar tu în această situație, direcționează 3.5% către Asociația SUPRA.

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!​