Meniu Închide

Și eu pot, 25 mai 2022

Și eu POT

o zi pe munte

Excursie incluzivă de o zi pentru copii și familii

Prima întâlnire #sieuPOT din acest an este pe 25 mai, ora 18:00, în Grădina Botanică din București, unde sunt câteva zone cu aspect și vegetație specifică muntelui, de care vom profita pentru a ne pregăti împreună pentru excursiile din vară.

Această primă întâlnire are ca scop informarea celor care doresc să participe la acest program și familiarizarea copiilor cu plimbările în grup. 

Data: 25 mai 2022 (miercuri)

Locație: Grădina Botanică din București

Durată: Întâlnirea durează aproximativ două ore.

Detaliile și locul de întâlnire vor fi comunicate în ziua de dinaintea fiecărei întâlniri, așadar vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul din site-ul Asociației SUPRA.

Ulterior, vom anunța participanților înscriși datele și locațiile celor 6 excursii din acest an, care vor avea loc în timpul vacanței de vară a copiilor. 

Pe grupul de Facebook #sieuPOT #ozipemunte anunțăm informații de ultimă oră, informații despre excursii și alte evenimente de socializare și mișcare împreună.

Plimbare incluziva Gradina Botanica Bucuresti

  Nume (părintele care face înscrierea):

  Adresă de email:

  Telefon:

  Numărul copiilor care vin în excursie:

  Numărul adulților care vin în excursie:

  Vârstele copiilor:

  Ați înscris copii:

  Mențiuni speciale:

  [recaptcha]

  *Important! Pentru a putea trimite un mesaj este necesar să citiți Termenele și condițiile de participare și apoi să bifați caseta corespunzătoare, mai sus

  Cum a fost în excursiile trecute:

  Organizatorii evenimentului

  Asociația SUPRA

  În contextul în care în România discriminarea celor diferiți, în loc să scadă, crește, iar serviciile atât de necesare nu sunt furnizate de autorități decât în mică măsură, iar foarte multe servicii și activități sunt pur și simplu inaccesibile pentru toți cei care au nevoie de ele, ne-am adunat laolaltă și am decis să schimbăm lucrurile atât cât ne stă în putere, ca Asociație.

  Boots on Roots

  logo-boots-on-roots

  Suntem Cristina și Ștefan de la Boots on Roots, organizăm de câțiva ani buni ture pe munte de o zi și mai multe zile, cu români și străini, cu mari și mici, la cort sau la cabană, în bocanci sau pe pedale! Cel mai mic drumeț al nostru avea 5 ani când a venit în prima lui excursie, iar cel mai mare – 75 de ani. Amândoi s-au descurcat foarte bine.

  Excursia este GRATUITĂ. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Vă rugăm să vă înscrieți completând formularul de mai jos. Înscrierile făcute după data limită nu vor fi luate în considerare pentru această tură, însă vom anunța persoanele dacă organizăm evenimente viitoare similare.

  Dacă vom avea un număr mai mare de solicitări, vom organiza încă o excursie, la o dată pe care o vom anunța ulterior.

  Transportul până la locul de întâlnire nu este asigurat.

  Acesta nu este un eveniment turistic! Scopul final nu este finalizarea excursiei prin bifarea obiectivelor, ci petrecerea timpului în natură, în familie, cu voie bună și bucurie. Vrem ca toți cei prezenți să se simtă bine și să-și amintească cu plăcere de această plimbare.

  Echipament necesar:

  • Bocanci/ghete de munte cu talpă aderentă și impermeabili (nu adidași! Se alunecă dacă este umed pe jos)   
  • Haine adecvate sezonului (de preferat, sintetice, nu bumbac)   
  • Geacă/pelerină de ploaie (sperăm să nu plouă, însă geaca e utilă și dacă ne așezăm pe iarbă, la picnic)   
  • Rucsac mic (în care fiecare copil să aibă o sticluță de apă și un pachețel de mâncare: sandvișuri, batoane, biscuiți, fructe uscate, nuci etc.)

  După înscriere, vă rugăm să așteptați să vă contacteze pentru detalii și confirmare un reprezentant al Asociației SUPRA.

  Ne vedem la munte!