Ana și pana (PDF) – cărticică printabilă pentru deprinderea cititului

(O recenzie client)

0,00 lei50,00 lei

Format PDF. Imaginile sunt cu titlu de prezentare (după ce printați cărticica, poate arăta așa, dacă o capsați și dacă o printați color).

Cărticelele printabile din această colecție sunt menite să ajute cititorii începători să învețe să citească mai repede și mai ușor. Ele pot fi folosite de către copiii tipici și atipici, care învață să citească.

Textele sunt simple, din cuvinte alcătuite din literele cel mai des folosite în limba română, care au nu mai mult de trei silabe.

În această cărticică sunt folosite:
– vocalele: a, e, i, o, u, ă
– consoanele: c, l, m, n, p, r, s, ș, t, v

Vă recomandăm să printați cărticica față-verso, pe o imprimantă color, apoi să capsați foile pentru a obține o cărticică. Puteți printa pe foi separate, apoi să lipiți fețele între ele, pentru a obține o cărticică cu foi mai groase.

1 recenzie pentru Ana și pana (PDF) – cărticică printabilă pentru deprinderea cititului

1. Aurora

Am descarcat acum carticica. Mi-a fost un pic greu sa-mi dau seama cum se printeaza, dar mi-am dat seama cum se face. Scriu ca poate au si altii intrebarea cum se printeaza – se seteaza imprimanta A4 landscape fata verso si asta e tot, la sfarsit se iau foile si se indoaie la mijloc si iese exact carticica.

In rest, felicitari, e foarte frumoasa, o citim imediat! Multumim!

Adaugă o recenzie