Meniu Închide

#ȘiEUpot, Excursie de încălzire în Delta Văcărești

Excursie incluzivă de o zi pentru copii și familii 

Dacă doriți să vă înscrieți la ediția următoare, vă rugăm să dați click sub săgeată, pe linkul Formular de înscriere, și să completați formularul.

A doua întâlnire pregătitoare va fi în Delta Văcărești din București, unde vom profita pentru a ne pregăti împreună pentru excursiile din vară. Această întâlnire are ca scop informarea celor care doresc să participe la acest program și familiarizarea copiilor cu plimbările în grup. 

Data: Anunțăm în curând

Locație: Delta Văcărești din București

Detaliile și locul de întâlnire vor fi comunicate în ziua de dinaintea fiecărei întâlniri, așadar vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul din site-ul Asociației SUPRA.

Ulterior, vom anunța participanților înscriși datele și locațiile celor 6 excursii din acest an, care vor avea loc în timpul vacanței de vară a copiilor. 

Cum a fost în excursiile trecute:

Organizatorii evenimentului

Asociația SUPRA

În contextul în care în România discriminarea celor diferiți, în loc să scadă, crește, iar serviciile atât de necesare nu sunt furnizate de autorități decât în mică măsură, iar foarte multe servicii și activități sunt pur și simplu inaccesibile pentru toți cei care au nevoie de ele, ne-am adunat laolaltă și am decis să schimbăm lucrurile atât cât ne stă în putere, ca Asociație.

Boots on Roots

logo-boots-on-roots

Suntem Cristina și Ștefan de la Boots on Roots, organizăm de câțiva ani buni ture pe munte de o zi și mai multe zile, cu români și străini, cu mari și mici, la cort sau la cabană, în bocanci sau pe pedale! Cel mai mic drumeț al nostru avea 5 ani când a venit în prima lui excursie, iar cel mai mare – 75 de ani. Amândoi s-au descurcat foarte bine.

Excursia este GRATUITĂ. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Vă rugăm să vă înscrieți completând formularul de mai jos. Înscrierile făcute după data limită nu vor fi luate în considerare pentru această tură, însă vom anunța persoanele dacă organizăm evenimente viitoare similare.

Dacă vom avea un număr mai mare de solicitări, vom organiza încă o excursie, la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Transportul până la locul de întâlnire nu este asigurat.

Acesta nu este un eveniment turistic! Scopul final nu este finalizarea excursiei prin bifarea obiectivelor, ci petrecerea timpului în natură, în familie, cu voie bună și bucurie. Vrem ca toți cei prezenți să se simtă bine și să-și amintească cu plăcere de această plimbare.

Echipament necesar:

  • Bocanci/ghete de munte cu talpă aderentă și impermeabili (nu adidași! Se alunecă dacă este umed pe jos)   
  • Haine adecvate sezonului (de preferat, sintetice, nu bumbac)   
  • Geacă/pelerină de ploaie (sperăm să nu plouă, însă geaca e utilă și dacă ne așezăm pe iarbă, la picnic)   
  • Rucsac mic (în care fiecare copil să aibă o sticluță de apă și un pachețel de mâncare: sandvișuri, batoane, biscuiți, fructe uscate, nuci etc.)

După înscriere, vă rugăm să așteptați să vă contacteze pentru detalii și confirmare un reprezentant al Asociației SUPRA.

Ne vedem la munte!