Meniu Închide

Echipa

Noi suntem Asociația S.U.P.R.A.

Alina Voinea

Alina lucrează în online din anul 2000 și s-a specializat în design grafic și ilustrație digitală pentru web și tipar, comunicare vizuală, SEO și marketing online. Ea se ocupă de tot ce înseamnă mentenanța site-ului Asociației S.U.P.R.A., precum și de toate materialele promoționale și i-a fost foarte greu să scrie acest text la persoana a treia. Este membru fondator și, din noiembrie 2020, președinte a Asociației S.U.P.R.A.. Tot ea este inițiatoarea proiectului civic CereUnManual.ro, destinat facilitării accesului copiilor cu dizabilitate cognitivă la educație în școlile de masă.

Radu Voinea

Din noiembrie 2020, Radu este vicepreședinte al Asociației S.U.P.R.A. și gestionează toate activitățile asociației care implică logistică, de la organizarea de evenimente, participarea Asociației S.U.P.R.A. la evenimente (târguri, expoziții, conferințe), până la livrarea de materiale la beneficiari și toate drumurile administrative necesare.

Răzvan Șpilca

Răzvan este și el voluntar. Specializat în Front End development, el se ocupă de mentenanța site-ului Asociației S.U.P.R.A.. Tot el se ocupă de coperțile manualelor în proiectul CereUnManual.ro și editează conținutul, după nevoie.

Gabriela Bagrinovschi-Scarlet

Gabriela este voluntar. Ea vine din domeniul medicinei de laborator, este medic specializat în biologie moleculară. Mamă pasionată de nutriție și un stil de viață sănătos, dorește să țină pasul cu ultimele tendințe și informații în aceste domenii și totodată, să împărtășească împreună cu voi lucrurile descoperite!

Magdalena Drăgan

Magdalena este Coach, Psihopedagog, NLP Practitioner ARONLP și EANLP. Ea a fost președinte al Asociației S.U.P.R.A. până în noiembrie 2020. Ea gestionează activitățile asociației care implică relația cu sponsorii și partenerii. De asemenea, ea se ocupă de ceea ce înseamnă coaching pentru beneficiarii Asociației.

Tina Petrareanu

Tina este psiholog și psihoterapeut voluntar în cadrul Asociației S.U.P.R.A., și își dorește să susțină persoanele supraponderale, transformând lupta acestora de a pierde din greutate într-un proces plăcut, prin crearea unei comunități și a unui grup de suport live. Ea este cea care moderează grupul de suport S.U.P.R.A. și ne oferă consultanță de specialitate pentru proiectele pe care le desfășurăm.

Florentina Ioniță

Asistent social, Florentina se ocupă de documentare. Ea este la curent cu studiile științifice, documentează proiectele asociației și este cameraman și fotograf de ocazie, atunci când avem nevoie. Este membru fondator și secretar al Asociației S.U.P.R.A.