Meniu Închide

Atelier de pictură pentru familii

Atelier incluziv de pictură pentru familii

Data

31 august 2022 (miercuri)

Interval orar

Orele 11:00 – 14:00

Participare

Donație recomandată:

120 de lei / adult

Copii, persoane cu dizabilități

GRATUIT

Copiii trebuie însoțiți de cel puțin un adult.

Miercuri, 31 august, vă propunem un atelier incluziv de pictură în acuarelă pentru copii, prietenii lor și familii.

Ieșim deci din casă, venim în Cotroceni, la Throwback Coffee & Stories, facem cunoștință, ne facem prieteni noi, socializăm și pictăm în acuarelă, copii și părinți și bunici laolaltă.

Toate materialele (hârtie pentru acuarelă, pensule, acuarele, creioane) sunt puse la dispoziție de organizatori, dar puteți să vă aduceți pensulele preferate și caietele de schițe dacă aveți acest hobby.

Evenimentul va fi moderat de Alina Voinea, grafician și ilustrator digital experimentat și acuarelist amator,  președinte al Asociației SUPRA.

Organizatorii evenimentului

Asociația SUPRA

  • În contextul în care în România discriminarea celor diferiți, în loc să scadă, crește, iar serviciile atât de necesare nu sunt furnizate de autorități decât în mică măsură, iar foarte multe servicii și activități sunt pur și simplu inaccesibile pentru toți cei care au nevoie de ele, ne-am adunat laolaltă și am decis să schimbăm lucrurile atât cât ne stă în putere, ca Asociație.

Throwback Coffee & Stories

  • Locul în care iubirea, binele și frumosul se simt acasă. Este casa noastră și sperăm că va fi a tuturor celor care ne calcă pragul. Este despre noi, despre o cafea cu gust de iubire și de bine, despre o tartă delicioasă și despre un vin bun în serile răcoroase.

Acest eveniment nu este un curs. Este un eveniment pentru socializare și relaxare în aer liber și se adresează familiilor (copii, părinți, bunici).

Este necesară înscrierea (numele și adresa de e-mail – se vor folosi strict pentru anunțuri legate de acest eveniment), deoarece locurile sunt limitate (sunt disponibile 12 locuri).