Meniu Închide

Atelier de joacă cu hârtie: ORIGAMI #SieuPOT

Atelier de joacă cu hârtie: ORIGAMI #SieuPOT

Data

18 ianuarie 2023

Interval orar

Orele 15:30 – 18:00

🎀 Hârtia e un mediu creativ minunat, care dezvoltă imaginația, motricitatea fină și răbdarea!

🗓 Haideți deci miercuri, pe 18 ianuarie, de la ora 15:00, la Atelierul nostru incluziv pentru copii și familii și învățați arta japoneză a îndoirii hârtiei pentru a crea tot felul de minunății colorate, de la simple avioane și bărcuțe la fluturi și animale!
🐸🦋✈️🛶❤️

Este un prilej minunat pentru o seară de socializare în familie în mijlocul săptămânii, iar la final copiii vor lua acasă jucării noi, din hârtie, create chiar de ei!

✅️ Toate materialele necesare le aducem noi.
👉 Pentru a acoperi costurile necesare, donația recomandată către Asociația S.U.P.R.A. este de 20 de lei/copil participant.
👉 Înscrierea nu este necesară, dar vă rugăm să dați GOING la event, ca să știm câte materiale ne trebuie.

Organizatorii evenimentului

Asociația SUPRA

  • În contextul în care în România discriminarea celor diferiți, în loc să scadă, crește, iar serviciile atât de necesare nu sunt furnizate de autorități decât în mică măsură, iar foarte multe servicii și activități sunt pur și simplu inaccesibile pentru toți cei care au nevoie de ele, ne-am adunat laolaltă și am decis să schimbăm lucrurile atât cât ne stă în putere, ca Asociație.

Throwback Coffee & Stories

  • Locul în care iubirea, binele și frumosul se simt acasă. Este casa noastră și sperăm că va fi a tuturor celor care ne calcă pragul. Este despre noi, despre o cafea cu gust de iubire și de bine, despre o tartă delicioasă și despre un vin bun în serile răcoroase.