Meniu Închide

Atelier de gătit: tort!

Atelier incluziv de gătit: #ȘiEuPot să fac tort!

Data

23 noiembrie 2022

Interval orar

Orele 16:00 – 18:00

🍰 Cine spune că e greu să faci tort?

🗓 Haideți miercuri, pe 23 noiembrie, de la ora 16:00, la Atelierul nostru incluziv pentru copii și familii și învățați o rețetă simplă de tot și foarte gustoasă, pe care o puteți face împreună cu copiii!

❤️ Este un prilej minunat pentru o seară de socializare în familie și în vecini, plus că rețeta noastră are și o variantă vegetariană / de post, conține puțin zahăr, are un ingredient-surpriză care aduce vitamine și este simplu și amuzant de făcut fără coacere!

🍰 Asociația S.U.P.R.A. aduce instrumente, ingrediente și recipiente.

🍰 Pentru participare vă vom ruga să acoperiți costul acestora (30 de lei de familie).

❤️ Dacă doriți să ne sprijiniți să facem cât mai multe astfel de activități, vă mulțumim dacă donați: https://www.asociatia-supra.ro/doneaza/

❤️ Folosim fondurile pentru a organiza evenimente incluzive și pentru a produce materiale educaționale adaptate pentru copiii cu dizabilități.

🍰 Nu este nevoie de înscriere, dar vă rugăm să dați „Going” doar dacă veniți, să știm câte ingrediente și recipiente luăm!

Facem tort! 🍰🍰🍰

Organizatorii evenimentului

Asociația SUPRA

  • În contextul în care în România discriminarea celor diferiți, în loc să scadă, crește, iar serviciile atât de necesare nu sunt furnizate de autorități decât în mică măsură, iar foarte multe servicii și activități sunt pur și simplu inaccesibile pentru toți cei care au nevoie de ele, ne-am adunat laolaltă și am decis să schimbăm lucrurile atât cât ne stă în putere, ca Asociație.

Throwback Coffee & Stories

  • Locul în care iubirea, binele și frumosul se simt acasă. Este casa noastră și sperăm că va fi a tuturor celor care ne calcă pragul. Este despre noi, despre o cafea cu gust de iubire și de bine, despre o tartă delicioasă și despre un vin bun în serile răcoroase.