Meniu Închide

Atelier creativ de pictură – Flori în Cotroceni

Atelier creativ de pictura - Flori in Cotroceni

Atelier creativ de pictură în acuarelă în aer liber - nivel hobby, începători, adulți

Data

27 iunie 2021 (duminică)

Interval orar

Orele 15:00 – 17:00

Cotroceniul nostru e un cartier boem, cu grădini îngrijite și pline de flori. Atâta culoare e mereu subiect de fotografie, iar duminică, 27 iunie, vă propunem să ne inspirăm din bogăția florală a cartierului pentru un atelier de pictură în acuarelă.

Ieșim deci din casă, venim la JazzBook, ne comandăm ceva bun din meniu, facem cunoștință, ne facem prieteni noi, socializăm și pictăm în acuarelă flori de Cotroceni. Florile le aducem cu noi din grădina proprie sau pictăm după modelul propus, un trandafir roșu înflorit.

Toate materialele (hârtie pentru acuarelă, pensule, acuarele, creioane) sunt puse la dispoziție de organizatori, dar puteți să vă aduceți pensulele preferate și caietele de schițe dacă aveți acest hobby.

Evenimentul va fi moderat de Alina Voinea, grafician și ilustrator digital experimentat și acuarelist amator, fondator ar proiectului Cotrocenii.ro și președinte al Asociației SUPRA.

Organizatorii evenimentului

Cotrocenii.ro

  • Cotrocenii.ro este un proiect de networking apărut în martie 2020, la începutul pandemiei, când am stat cu toții în case. Cum acest cartier are o atmosferă anume, un aer boem și prietenos, ne-am gândit să facem o platformă care să aducă laolaltă vecinii, locuitori ai cartierului și afaceri din cartier. Credem că toți cotrocenii pot fi vecini buni și chiar prieteni.

JazzBook

  • Un loc preferat de locuitorii boemi ai Cotroceniului, JazzBook este o adevărată instituție culturală privată, animată de iubirea pentru artă și artiști, care a promovat intens jazzul și muzica improvizata, prin concerte și workshop-uri. Ne va surprinde plăcut în timpul evenimentului cu ambientul muzical perfect pentru o după-amiază duminicală dedicată artelor și noilor prietenii.

Acest eveniment nu este un curs. Este un eveniment GRATUIT pentru socializare și relaxare în aer liber și se adresează adulților.

Este necesară înscrierea (numele și adresa de e-mail – se vor folosi strict pentru anunțuri legate de acest eveniment), deoarece locurile sunt limitate (sunt disponibile 12 locuri).