Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

SUPRA Fashion la București

Asociatia S.U.P.R.A., Madame Briolette și Happy Cinema vă invită la SUPRA Fashion, un eveniment inedit, dedicat persoanelor care au kilograme în plus și doresc să afle cum să se îmbrace în funcție de particularitățile propriului corp. SUPRA Fashion este primul atelier practic din România dedicat modei pentru persoane supraponderale.

Taxa de participare este de 80 de lei, iar înscrierile se fac fie prin completarea formularului de mai jos, fie prin e-mail, la office@asociatia-supra.ro.

Fiecare participant/ă va primi un voucher de 10% reducere la cumpărături în magazinul Madame Briolette și va participa la o tombolă cu premii din partea Happy Cinema, unde poate câștiga una din cele 5 invitații duble la film.

Înscrie-te la seminar!

Numele*:
Adresa de email*:
Doresc sa fiu contactat prin email si/sau telefonic și pentru alte comunicări, inclusiv oferte și anunțuri ale Asociației SUPRA.
Telefon:
Te rugăm să scrii aici: "MĂ ÎNSCRIU
LA Seminarul SUPRA FASHION!
de pe 25 februarie 2017 "*:
Întrebare de securitate: Ce culoare are iarba?
Răspuns la întrebarea de securitate*:

Programul evenimentului:

Cum ne purtăm kilogramele în plus?

- cu Magda Drăgan (coach, NLP Practitioner)

Magda Dragan, Coach, NLP Practitioner

  • "Întotdeauna există o legătura între obezitate și anumite dezechilibre emoționale, suferințe, probleme. Obezitatea este doar un efect, nu cauza.
  • Împreuna cu tine, vom identifica mai întâi cauzele care te-au adus aici, tocmai pentru că rezolvându-le pe acestea, dispariția efectului vine natural, de la sine, prin creșterea motivației, voinței, conștientizării și respectului de sine".
  • Există hrană primară (relațiile, cariera, activitatea fizică, spiritualitatea) și hrană secundară (mâncarea propriu-zisă).
  • Dacă hrana primară ne lipsește, vom cauta refugiul în hrana secundara, cu mari șanse de a abuza de ea, tocmai pentru că nu poate umple golul pe care îl avem

 

Descoperă femeia din tine și puterea feminității tale

– cu Cristiana Ilcău (coach, Master NLP)

cristiana

  • De câte ori i-ai mulțumit femeii din tine pentru rolurile din viața ei care le desfășoară cu atâta desăvârșire? Ești mamă? Sau soție? Sau iubită? Prietenă devotată? Angajată dedicată? Antreprenor de succes?
  • De câte ori te-ai oprit în oglindă și i-ai mulțumit corpului tău pentru modul sănătos și fidel de a-ți fi alături în toate experiențele vietii tale?

"Femeie, îndrăznește să urci pe culmile vieții, îndrăznește să ceri ce-i mai bun și mai frumos de la viață. Da. Meriți. Da. Poți mai mult decât crezi acum".

 

Consultanță și sfaturi legate de stil

– cu Wilhelmina Arz (designer vestimentar)

Wilhelmina Arz

Wilhelmina Arz ne va vorbi despre ce și cum se poartă adaptat trendurilor moderne, dar și corpului nostru) și Madame Briolette, magazinul care îmbracă fiecare femeie, după personalitatea și starea ei.

În cadrul acestei sesiuni se vor prezenta  piese vestimentare potrivite pentru ocazii diverse, se vor proba haine și vom învăța să ne îmbrăcăm astfel încât să scoatem în evidență punctele forte și să mascăm defectele.  

 

 

Parteneri:

Madame Briolette, magazin de haine și accesorii feminineHappy Cinema Liberty Center Bucuresti

SPONSOR PRINCIPAL: Moldmetal Trading