Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

Grupurile de suport S.U.P.R.A.

Ai ținut cel puțin o dietă în viața ta?

Dar mai multe?

Dacă și tu ai încercat să te extenuezi la sală și să te înfometezi, apoi ai apelat la nutriționist și tot nu ești mulțumit (ă) de corpul tău, înscrie-te la Suportul de grup al Asociației S.U.P.R.A., moderat de Tina Petrăreanu, psiholog și psihoterapeut!

Despre Tina Petrăreanu:

Psiholog Tina Petrareanu

Tina este psiholog și psihoterapeut voluntar în cadrul Asociației S.U.P.R.A., și își dorește să susțină persoanele supraponderale, transformând lupta acestora de a pierde din greutate într-un proces plăcut,  prin crearea unei comunități și a unui grup de suport live. Ea este cea care moderează grupul de suport S.U.P.R.A. și ne oferă consultanță de specialitate pentru proiectele pe care le desfășurăm.

Ce vei găsi:

  • acceptare;
  • încurajare;
  • susținere pentru momentele când trișezi și nici tu însuți nu te accepți;
  • studii de caz / ce a funcționat pentru alții;
  • studii științifice din care să afli ce e mit și ce e realitate;
  • remedii pentru provocările la adresa voinței.

Sesiunile se țin în fiecare joi, de la ora 18.00.

Costul unei sesiuni: 45 de lei.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic la 0721.329.984 sau la office a rond asociatia-supra punct ro.

Pentru înscriere, vă rugăm să folosiți formularul de mai jos:

Numele*:
Adresa de email*:
Doresc sa fiu contactat prin email si/sau telefonic și pentru alte comunicări, inclusiv oferte și anunțuri ale Asociației SUPRA.
Telefon:
Va rugam sa scrieți aici "DA, MĂ ÎNSCRIU LA SUPORTUL DE GRUP!"*:
Întrebare de securitate: Ce culoare are iarba?
Răspuns la întrebarea de securitate*:
SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion! este o suită de seminarii practice dedicate persoanelor supraponderale care doresc să se îmbrace în conformitate cu structura lor corporală, comod și estetic în același timp. Seminariile sunt ținute de persoane specializate. Participanții beneficiază de oferte speciale în magazinele partenere.
mai multe detalii
Program online de 6 luni - Descoperă ce se ascunde în spatele kilogramelor tale

Program online de 6 luni - Descoperă ce se ascunde în spatele kilogramelor tale

ÎNTOTDEAUNA există o legătura între obezitate și anumite dezechilibre emoționale, suferințe, probleme. Obezitatea este doar un EFECT, nu cauza. De aceea, împreuna cu tine, vom identifica mai întâi cauzele care te-au adus aici, tocmai pentru că, rezolvându-le pe acestea, dispariția efectului vine natural, de la sine, prin creșterea motivației, voinței, conștientizării și respectului de sine.
mai multe detalii
Grupul de suport SUPRA

Grupul de suport SUPRA

Dacă și tu ai încercat să te extenuezi la sală și să te înfometezi, apoi ai apelat la nutriționist și tot nu ești mulțumit (ă) de corpul tău, înscrie-te la Suportul de grup al Asociației S.U.P.R.A., moderat de Tina Petrăreanu, psiholog și psihoterapeut.
mai multe detalii
Emoțiile nu sunt de mâncare!

Emoțiile nu sunt de mâncare!

"Emoțiile nu sunt de mâncare!" este un proiect al Asociației S.U.P.R.A., cu scopul prevenirii obezității infantile.
mai multe detalii

Despre sănătate, de la specialiști

"Despre sănătate, de la specialiști" este un nou proiect al Asociației S.U.P.R.A. destinat informării publicului preocupat de suprapondere și obezitate. Ne-am propus să vă oferim cât mai multe interviuri pe teme legate de greutate acordate Asociației S.U.P.R.A. de specialiști în diverse domenii.
mai multe detalii
Clubul SUPRA

Clubul SUPRA

Clubul S.U.P.R.A. este exact asta: un club pentru persoane supraponderale, care vor să slăbească sănătos, să afle informații utile, să socializeze și să se susțină reciproc pentru a-și regăsi sănătatea, stima de sine și bucuria de a trăi.
mai multe detalii
Grupul SUPRA - Facebook

Grupul SUPRA - Facebook

Intentia formarii grupului este una de sustinere, de informare si de vindecare. Va fi un fel de forum online dar si o comunitate cu mare accent pe intalnirile offline. Lumea virtuala ne este de mare folos pentru propagarea informatiei, dar lumea reala este cea in care asociem emotie unei informatii si astfel ii dam viata, o facem sa si lucreze pentru noi.
mai multe detalii
S.U.P.R.A. TV

S.U.P.R.A. TV

Unul dintre proiectele Asociației S.U.P.R.A. este un serial video, gândit ca un talk show, despre problemele cu care ne confruntăm noi, cei cu indicele de masă corporală mai mare decât am dori.
mai multe detalii
Tricouri cu mesaj

Tricouri cu mesaj

De câte ori te-ai gândit că ceilalți fac presupuneri greșite despre tine și viața ta? De câte ori ți-ai fi dorit să scrie pe tine ce gândești de fapt? De câte ori ai vrut să transmiți un mesaj important celor din jur?

Până acum, nu au existat nicăieri tricouri cu mesaje pentru persoane supraponderale, așa că le facem noi. Primim și comenzi speciale, așadar nu ezita să ne contactezi!
mai multe detalii