Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

Apel voluntari pentru Asociatia SUPRA pentru slabire sanatoasaDeocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și, atunci când desfășurăm diverse activități și acțiuni ale Asociației, primim ocazional ajutor din partea a trei voluntari. Totuși, toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și... sunt foarte multe de făcut.

Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne folosind formularul de contact sau prin e-mail, la office [a rond] asociatia-supra.ro. Mulțumim!

Formular de contact

Numele*:
Adresa de email*:
Doresc sa fiu contactat prin email si/sau telefonic și pentru alte comunicări, inclusiv oferte și anunțuri ale Asociației SUPRA.
Telefon:
Mesaj*:
Intrebare de securitate: Cate roti are un autovehicul? (raspundeti in litere, de ex "patru")
Răspuns la întrebarea de securitate*:
Donații directe prin e-banking

Donații directe prin e-banking

Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!
mai multe detalii
Direcționează 2% pentru Asciația SUPRA!

Direcționează 2% pentru Asciația SUPRA!

Statul iti ia oricum acesti bani si ii directioneaza unde vrea el - adica nu neaparat pentru cauze care conteaza pentru tine. Daca vrei sa ajuti o persoana supraponderala sau esti chiar tu in aceasta situatie, directioneaza 2% catre Asociatia SUPRA.
mai multe detalii
Bannere în site-ul tău

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

mai multe detalii
Fii voluntar!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!
mai multe detalii