Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

Noi suntem Asociația S.U.P.R.A.!

Magda Drăgan

Coach Magda Dragan

Magda este Coach, Psihopedagog, NLP Practitioner ARONLP și EANLP. Ea este membru fondator și președinte al Asociației S.U.P.R.A. și gestionează toate activitățile asociației care implică organizarea de evenimente, participarea Asociației S.U.P.R.A. la evenimente (târguri, expoziții, conferințe), relația cu presa, sponsorii și partenerii. De asemenea, ea se ocupă de tot ceea ce înseamnă coaching pentru persoane supraponderale și este și ea, la rândul ei, supraponderală.

_________

Tina Petrareanu:

Psiholog Tina Petrareanu

Tina este psiholog și psihoterapeut voluntar în cadrul Asociației S.U.P.R.A., și își dorește să susțină persoanele supraponderale, transformând lupta acestora de a pierde din greutate într-un proces plăcut,  prin crearea unei comunități și a unui grup de suport live. Ea este cea care moderează grupul de suport S.U.P.R.A. și ne oferă consultanță de specialitate pentru proiectele pe care le desfășurăm.

_________

Alina Voinea

Alina Voinea, online marketer

Alina lucrează în online din anul 2000 și s-a specializat în design grafic și ilustrație digitală pentru web și tipar, comunicare vizuală, SEO și marketing online. Ea se ocupă de tot ce înseamnă mentenanța site-ului Asociației S.U.P.R.A., precum și de toate materialele promoționale și i-a fost foarte greu să scrie acest text la persoana a treia. Este membru fondator și vicepreședinte a Asociației S.U.P.R.A. și are, și ea, la rândul ei, kilograme în plus.

_________

Gabriela Bagrinovschi-Scarlet

Gabriela Bagrinovschi-Scarlet, medic

Gabriela este cel mai nou membru al echipei. Vine din domeniul medicinei de laborator, este medic specializat în biologie moleculară. Pasionată de nutriție și un stil de viață sănătos, dorește să țină pasul cu ultimele tendințe și informații în aceste domenii și totodată, să împărtășească împreună cu voi lucrurile descoperite!

_________

Florentina Ioniță

Florentina Ionita, asistent social

Asistent social, Florentina se ocupă de documentare. Ea este la curent cu studiile științifice privind supraponderea și obezitatea, documentează proiectele asociației și este cameraman și fotograf de ocazie, atunci când avem nevoie. Este membru fondator și secretar al Asociației S.U.P.R.A. și este și ea supraponderală.

_________

.

Echipa Asociației SUPRA

Echipa

Echipa noastră este mică, dar activă. Suntem trei membre fondatoare și suntem ajutate în activitățile noastre de câteva persoane care s-au oferit voluntar în acest scop. Iată-ne!
mai multe detalii

Asociația SUPRA în presă

Activitatea Asociației SUPRA, așa cum este reflectată în presă.
mai multe detalii