Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

CAMPANIA 2%

Formularul 230 - directioneaza 2% din impozitul pe venit!Legea spune ca persoanele fizice pot sa directioneze doi la suta din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit (conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal).

Acesti 2% par foarte putin, dar fiecare formular 230 completat conteaza.

Statul iti ia oricum acesti bani si ii directioneaza unde vrea el - adica nu neaparat pentru cauze care conteaza pentru tine. Daca vrei sa ajuti o persoana supraponderala sau esti chiar tu in aceasta situatie, directioneaza 2% catre Asociatia SUPRA. Ajuta-ne sa avem resursele necesare pentru desfasurarea proiectelor noastre. Cineva care are nevoie de sprijin va beneficia de ajutorul tau.

Directioneaza 2% catre Asociatia S.U.P.R.A.!

Click pentru a descarca formularul 230 >>>

De ce sa directionezi 2% catre Asociatia SUPRA?

  • Pentru ca am desfasurat activitati utile persoanelor supraponderale inca inainte de a dobandi personalitate juridica.
  • Pentru ca avem deja mai multe proiecte in desfasurare.
  • Pentru ca avem idei si vrem, cu adevarat, sa facem ceea ce ne propunem.
  • Pentru ca, desi avem o echipa completa, care isi doneaza timpul liber pentru activitatile asociatiei, avem nevoie de ajutor.
  • Pentru ca supraponderea si obezitatea sunt probleme reale ale societatii in care traim.
  • Pentru ca slabirea este un proces complicat si de durata, iar cei care doresc sa slabeasca sunt multi - este imposibil sa nu ai un cunoscut macar care se confrunta cu aceasta problema - noi putem ajuta!

Puteti descarca formularul 230 aici

Va multumim!

Donații directe prin e-banking

Donații directe prin e-banking

Mare parte a activităților asociației sunt pe bază de voluntariat. Facem ceea ce facem pentru că ne dorim o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși și mai fericiți. Totuși, trebuie să plătim pentru unele resurse de care avem nevoie. Donațiile ajută la acoperirea acestor cheltuieli. Mulțumim!
mai multe detalii
Direcționează 2% pentru Asciația SUPRA!

Direcționează 2% pentru Asciația SUPRA!

Statul iti ia oricum acesti bani si ii directioneaza unde vrea el - adica nu neaparat pentru cauze care conteaza pentru tine. Daca vrei sa ajuti o persoana supraponderala sau esti chiar tu in aceasta situatie, directioneaza 2% catre Asociatia SUPRA.
mai multe detalii
Bannere în site-ul tău

Bannere în site-ul tău

Avem nevoie de tot ajutorul posibil! Așadar, dacă vrei să ne susții și ai blog sau site, te rugăm să folosești unul dintre codurile pentru bannere (Ca să nu ni le blocheze AdBlockurile, te rugăm să salvezi bannerele în site-ul tău și să înlocuiești URL-ul imaginii). Mulțumim!

mai multe detalii
Fii voluntar!

Fii voluntar!

Deocamdată suntem trei persoane în echipa Asociației SUPRA și avem ajutor din partea a trei voluntari. Toți cei implicați în activitățile Asociației lucrează în timpul lor liber și sunt foarte multe de făcut. Dacă vrei să ne ajuți ca voluntar, află aici ce avem nevoie și contactează-ne!
mai multe detalii