Completeaza formularul 230 pentru Asociatia SUPRA!
Doneaza prin e-banking pentru a sprijini Asociatia SUPRA
Clubul SUPRA

Înscrie-te în Clubul SUPRA!

Clubul S.U.P.R.A. pentru persoane supraponderale, familiile și prietenii lor

Cardul clubului SUPRAClubul S.U.P.R.A. este exact asta: un club pentru persoane supraponderale, , familiile și prietenii lor, care vor să slăbească sănătos sau să ajute pe cineva să slăbească sănătos, să afle informații utile, să socializeze și să se susțină reciproc pentru a-și regăsi sănătatea, stima de sine și bucuria de a trăi.

Clubul S.U.P.R.A.este un proiect al Asociației S.U.P.R.A., aflat în pregătire, despre care vom publica în curând informații noi în această pagină.

În orice caz, ce știm sigur este că membrii Clubului S.U.P.R.A.:

  • vor beneficia de reduceri la produsele și serviciile partenerilor Asociației S.U.P.R.A.;
  • vor putea cumpăra tricourile cu mesaj ale Asociației S.U.P.R.A. cu preț redus;
  • vor avea prioritate la înscriere la seminarele și workshopurile organizate de noi și
  • vor primi, din când în când, surprize din partea Clubului.

Vom publica în curând condițiile necesare pentru a obține calitatea de Membru al Clubului S.U.P.R.A. și cardul aferent, așa că te rugăm să revii.

Și, între timp, înscrie-te pe lista celor care vor să afle primii

despre deschiderea Clubului S.U.P.R.A.!

Dacă vrei să faci parte dintr-un astfel de club și vrei să afli printre primii momentul în care Clubul este gata să primească membri, scrie-ne un mesaj și lasă-ne datele tale de contact. De îndată ce Clubul va prinde formă, te vom anunța!

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj*:
Intrebare de securitate: Cate roti are o bicicleta? (raspundeti in litere)
Răspuns la întrebarea de securitate*:

Proiectele Asociației SUPRA:

SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion!

SUPRA Fashion! este o suită de seminarii practice dedicate persoanelor supraponderale care doresc să se îmbrace în conformitate cu structura lor corporală, comod și estetic în același timp. Seminariile sunt ținute de persoane specializate. Participanții beneficiază de oferte speciale în magazinele partenere.
mai multe detalii
Program online de 6 luni - Descoperă ce se ascunde în spatele kilogramelor tale

Program online de 6 luni - Descoperă ce se ascunde în spatele kilogramelor tale

ÎNTOTDEAUNA există o legătura între obezitate și anumite dezechilibre emoționale, suferințe, probleme. Obezitatea este doar un EFECT, nu cauza. De aceea, împreuna cu tine, vom identifica mai întâi cauzele care te-au adus aici, tocmai pentru că, rezolvându-le pe acestea, dispariția efectului vine natural, de la sine, prin creșterea motivației, voinței, conștientizării și respectului de sine.
mai multe detalii
Grupul de suport SUPRA

Grupul de suport SUPRA

Dacă și tu ai încercat să te extenuezi la sală și să te înfometezi, apoi ai apelat la nutriționist și tot nu ești mulțumit (ă) de corpul tău, înscrie-te la Suportul de grup al Asociației S.U.P.R.A., moderat de Tina Petrăreanu, psiholog și psihoterapeut.
mai multe detalii
Emoțiile nu sunt de mâncare!

Emoțiile nu sunt de mâncare!

"Emoțiile nu sunt de mâncare!" este un proiect al Asociației S.U.P.R.A., cu scopul prevenirii obezității infantile.
mai multe detalii

Despre sănătate, de la specialiști

"Despre sănătate, de la specialiști" este un nou proiect al Asociației S.U.P.R.A. destinat informării publicului preocupat de suprapondere și obezitate. Ne-am propus să vă oferim cât mai multe interviuri pe teme legate de greutate acordate Asociației S.U.P.R.A. de specialiști în diverse domenii.
mai multe detalii
Clubul SUPRA

Clubul SUPRA

Clubul S.U.P.R.A. este exact asta: un club pentru persoane supraponderale, care vor să slăbească sănătos, să afle informații utile, să socializeze și să se susțină reciproc pentru a-și regăsi sănătatea, stima de sine și bucuria de a trăi.
mai multe detalii
Grupul SUPRA - Facebook

Grupul SUPRA - Facebook

Intentia formarii grupului este una de sustinere, de informare si de vindecare. Va fi un fel de forum online dar si o comunitate cu mare accent pe intalnirile offline. Lumea virtuala ne este de mare folos pentru propagarea informatiei, dar lumea reala este cea in care asociem emotie unei informatii si astfel ii dam viata, o facem sa si lucreze pentru noi.
mai multe detalii
S.U.P.R.A. TV

S.U.P.R.A. TV

Unul dintre proiectele Asociației S.U.P.R.A. este un serial video, gândit ca un talk show, despre problemele cu care ne confruntăm noi, cei cu indicele de masă corporală mai mare decât am dori.
mai multe detalii
Tricouri cu mesaj

Tricouri cu mesaj

De câte ori te-ai gândit că ceilalți fac presupuneri greșite despre tine și viața ta? De câte ori ți-ai fi dorit să scrie pe tine ce gândești de fapt? De câte ori ai vrut să transmiți un mesaj important celor din jur?

Până acum, nu au existat nicăieri tricouri cu mesaje pentru persoane supraponderale, așa că le facem noi. Primim și comenzi speciale, așadar nu ezita să ne contactezi!
mai multe detalii